AMX introducerer MUSE!

AMX introducerer MUSE!

Forestil dig, at du er på en romantisk ferie i Italien. Forestil dig at kunne bestille en "tagliatelle alla bolognese" på flydende italiensk og så bede tjeneren om gode vinanbefalinger. Du er en verdensborger! En kulturperson! Et tabsfrit led i signalkæden!

Så tilbage til virkeligheden. I bedste fald vil det være et par minutter på Duolingo i ny og næ.

Det er svært at lære et nyt sprog, når vi bliver ældre.

Sådan er det også med automationssystemer. Potentialet i et avanceret automatiseringssystem, det vil sige hvor meget du kan få ud af det, afhænger i høj grad af sprogkundskaberne hos den person, der programmerer det. Hvert system bruger sit eget sprog, som tager masser af tid at lære og et helt liv at perfektionere.

Ja, men så var der ferie i Norge igen i år. "Kjøttkaker i brun saus og et glass med melk, takk."

Well, not anymore.

 

AMX MUSE er en serie af controllere, der understøtter JavaScript, Python og Groovy, foruden Harmans HControl og de ældre HiQNet- og ICSP-formater. Og du er ikke bundet til hverken det ene eller det andet: Sprogene kan køres på skift og samtidigt.

Var alle disse sprog græsk for dig? Don’t worry. MUSE understøtter også programmering via flowcharts (Node-RED), svarende til BSS Audio Architect. Så får du de forskellige enheder som objekter, hvor du kan trække-og-slippe dit design med fuldt oversatte og justerbare parametre. Børnemenu om man vil.

Om AMX MUSE-controllere

De nye MUSE-controllere har en processor, der er 10 gange hurtigere end AMX NX, hvilket betyder, at den kan køre et ubegrænset antal scripts samtidigt. Kombineret med et robust eMMC-lagermedie og en gennemprøvet Linux-platform gør dette MUSE til et meget sikkert og pålideligt system til alle typer installationer.

Fire MUSE-controllere er blevet lanceret: 
  • MU-1000 - ICSLan & PoE
  • MU-1300 - 2 serielle porte, 2 IR-porte og 4 I/O-porte
  • MU-2300 - 4 serielle porte, 4 relæer, 4 IR-porte, 4 I/O-porte og ICSLan
  • MU-3300 - 8 serielle porte, 8 relæer, 8 IR-porte, 8 I/O-porte og ICSLanVi forventer at modtage den første forsendelse i november. Kontakt paul@septon.dk eller ring til os på 87 36 20 70 for mere information.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display