Evolution Wireless Digital

Evolution Wireless Digital
Sennheiser har lanceret et digitalt system i EW-serien: Evolution Wireless Digital (EW-D). Dette er virkelig en gamechanger for trådløse mikrofonsystemer når det gælder pris, kvalitet og brugervenlighed.

EW-D har et større dynamikområde end noget andet trådløst mikrofonsystem på markedet, og du kan skalere systemet op til hele 90 (!) kanaler. Opsætning gøres simpelt via app’en EW-D Smart Assist (iOS og Android), med «Equidistant Spacing» for automatisk frekvens-allokering. Dette eliminerer både behovet for møjsommelig RF-planlægning og faren for intermodulation-interferens.

EW-D Smart Assist giver dig også tilgang til alle systemindstillinger, sådan at du har fuld styring på ting som kanalnavn, batteristatus, RF-status, mute/lock osv. I tillæg findes der en «support hub», med både manualer og vejledningsvideoer. Firmwareoppdateringer gøres også herfra.

Sennheiser EW-D kommer i ni forskellige frekvensbånd, og leveres i de sædvanlige varianter (håndholdt, instrument, clips, hovedbøjle, kombo og «løst»). Antenne-combinere, bladantenner, boostere og ladestationer er også tilgængelig.

EW-D er tilgængelig for levering allerede nu. For mere information og bestilling – kontakt info@septon.dk

Skriv en kommentar
Filters
Sort
display