Lader, Batteri og Kuffert

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

LISTEN LA-435 | Listen TALK Batteri holder til 3 x AAA bat.

506-00024
Batteriholder til AAA alkaline batterier. Batteriholderen gør det muligt at omdanne ListenTalk enheden til at kunne bruge alkaline batterier. Kan bruges som backup, hvor ekstra batteri tid er nødvendigt.

LISTEN LA-480-03 |Listen LA480 | ladestation for 16 stk LK1

506-00147
ListenTalk Docking station er en multi funktionel docking station, da den både bruges til opladning, parring af grupper, opbevaring og konfigurering. Stationen er designet til at kunne holde 16 enheder med tydelig markering med rød, hvor lederenheden skal placeres. Derudover er der mulighed for opbevaring af lederklips langs siden, identifikationskort i ladehullerne, samt headsets på bøjle (bøjlen er tilkøb). Docking stationen er forsynet med to knapper. En parringsknap, som anvendes når der skal dannes grupper og en ”i” knap, som er en status knap. Læs mere om brugen af denne i brugervejledningen. Docking stationen kan monteres på en væg, placeres i en skuffe eller stilles på bordet. Hvert slot har en magnetlås som fastholder enheden og sikrer opladning hver gang.  ,  , Tilkoble en Windows PC til lade stationen eller kufferten med et USB kabel. Download og installér ListenTALK software fra www.listentech.com/support/software.   , For detaljer om software programmet brug Help filen.

LISTEN LA-481-03 |Listen LA481 | ladekuffert for 16 stk LK1

506-00146
ListenTalk Docking kuffert er en multi funktionel docking kuffert, som både kan bruges til opladning, parring af grupper, opbevaring og konfigurering. Kufferten er udført i et slidstærkt materiale og er inddelt i flere praktiske rum, som kan bruges til opbevaring af kabler, headsets osv. Derudover er kufferten udstyret med en ladestation. Der medfølger en bærestrop til kufferten. Ladestationen er designet til at kunne holde 16 enheder med tydelig markering med rød, hvor lederenheden skal placeres. Derudover er der mulighed for opbevaring af lederklips langs siden, identifikationskort i ladehullerne, samt headsets på bøjle (bøjlen er tilkøb). Ladestationen er forsynet med to knapper. En parringsknap, som anvendes når der skal dannes grupper og en ”i” knap, som er en status knap. Læs mere om brugen af denne i brugervejledningen. Hvert slot har en magnetlås som fastholder enheden og sikrer opladning hver gang.  ,  , Tilkoble en Windows PC til lade stationen eller kufferten med et USB kabel. Download og installér ListenTALK software fra   , www.listentech.com/support/software.   , For detaljer om software programmet brug Help filen.

LISTEN LA-482-03 |Listen TALK LA-482 bordlader for 4 enheder

506-00145
ListenTalk Docking station er en multi funktionel docking station, da den både bruges til opladning, parring af grupper, opbevaring og konfigurering. Stationen er designet til at kunne holde 4 enheder med tydelig markering med rød, hvor lederenheden skal placeres. Derudover er der mulighed for opbevaring af lederklips langs siden, identifikationskort i ladehullerne, samt headsets på bøjle (bøjlen er tilkøb). Docking stationen er forsynet med to knapper. En parringsknap, som anvendes når der skal dannes grupper og en ”i” knap, som er en status knap. Læs mere om brugen af denne i brugervejledningen. Docking stationen kan monteres på en væg, placeres i en skuffe eller stilles på bordet. Hvert slot har en magnetlås som fastholder enheden og sikrer opladning hver gang.  ,  , Tilkoble en Windows PC til lade stationen eller kufferten med et USB kabel. Download og installér ListenTALK software.

LISTEN LA-483 | Listen TALK Softcase 4

506-00041
Etui indrettet med plads til opbevaring af 4 TALK/iDPS/IR enheder, 1 stk. 4 ports USB lader (LA-423, samt plads til opbevaring af tilbehør så som headsets, USB kabler osv. Etui’et har et formstøbt interiør, der sikre at produkterne ligger trygt og sikkert.
Filters
Sort
display