Listen Everywhere

Listen Everywhere

Om systemet


Listen Everywhere er servere på 2, 4, 8, 12 og 16 kanaler, hvor lyden sendes til din Smartphone via det lokale Wi-Fi-netværk. Brugerne kobler sig på systemet med sin egen mobiltelefon og vælger hvilken lydkanal de ønsker at hører på via en iOS/Android appSE PRODUKTENE HER.

Brugerne kan koble sig på ved at scanne en QR-kode. Ved oprettelse til Wi-Fi kræves ikke Wi-Fi kode. På Listen App. er det muligt at password beskytte de enkelte lydkanaler således at uvedkommende ikke kan få adgang.

Tilpas Appen som du vil


Listen Everywhere-appen kan skræddersys og du kan selv ligge faner og informationer ind. Dette kan for eksempelvis være aktuelle tilbud, menuer, pdf’er eller bannere. Både Listen app og programmering software til administration er gratis.
Det er også mulighed for at implementere Listen Everywhere-funktionaliteten i din egen app, via Listens «Software Development Kit».


Anvendelses muligheder:


Teleslyngeanlæg:
Nyere høreapparater har indbygget Bluetooth, ofte med brugerens egen mobiltelefon som senderen i systemet. Med Listen Everywhere App er det meget enkelt at modtage programlyden og streame dette trådløst til sit eget høreapparat. Anvendes i dag i flere kirker og biografer.


Tolkesystemer:
Listen Everywhere er en perfekt løsning for lyd distribution af tolke kanaler. Den største Listen server giver mulighed for hele 16 unikke sprog.


Sportsbarer / fitness centre:
Her er ofte flere skærme som viser forskelligt indhold. Der kan også være radio, servicemeddelelser som sendes ud. Her vil en Listen server med op til 16 kanaler være perfekt til at alle kan høre netop det de ønsker uden at forstyrre andre.


Butikker / kæder:
I mange butikker er opsat info skærme uden lyd. Her kan kunder via Listen få lyden fra skærmen. App kan også formidle produkt info, info om bæredygtighed, grøn profil m.v. Mulighederne er mange.


Lufthaven /offentlige rum:
Her er ofte flere skærme indenfor samme område. Hvis der var lyd på alle disse skærme vil det skabe et lyd kaos. Eksempelvis en VIP-lounge i en Lufthavn som har mange skærme med forskellige emner. Med Listen Everywhere kan brugerne selv vælge hvilken skærm de ønsker at følge.


Sygehus, vente område, senge afsnit osv.:
I mange sammenhæng er der kun få skærme, men det vil ikke være passende at sende lyd ud. I dette tilfælde vil vores mindste 2 eller 4 kanals Wi-Fi server være en rigtig god løsning.


Sport begivenheder:
Ved sport begivenheder kan Listen Everywhere benyttes til at hører kommentar, på for eksempel coach, Dette er en god måde for arrangøren at for indtjening til at betale for Wi-Fi opkoblingen. Flere steder i USA benyttes Listen Wi-Fi til at hører kommentator spor samt lyden fra dommere. Lyd fra dommer kommer ofte med en kode som der skal betales for adgang. (Private Channel ).


Skoler og universiteter:
Til forelæsninger kan Listen anvendes som teleslynge via telefonens Bluetooth. Men løsningen kan også anvendes til almindeligt hørende. Flere undersøgelser viser at indlæringsevnen stiger, når lyden formidles klart og tydeligt.


Events / koncerter:
Ved pop up events kan de ofte være tidskrævende at opsætte højttaler. Her kan Listen være et godt og billigt alternativ til formidling af lyd og information. Der er også muligt at afholde en fest, DJ-koncert eller Rock koncert midt inde i byen uden at forstyrre naboer. Listen giver en unik mulighed for at afholde koncerter. Med en Listen 4 kanals server kan der eksempelvis lyttes på en DJ på kanal 1 og en Live koncert på kanal 2.


Få demo App ind på din telefon:
Hvis du ønsker at vide mere om Listen Everywhere kan du downloade en app til din telefon. 


Ønsker du at vide mere så kontakt Henrik på 29 39 81 75 / henrik@septon.dk eller Lasse på 29 39 31 11 / lasse@septon.dk

Skriv en kommentar
Filters
Sort
display