Listen Talk

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

LISTEN LK1 | 2 vejs Enhed m. Display & NFC (Li-ion) Listen Talk

506-00045
SLUT MED SENDERE OG MODTAGERE Listen Technologies introducerer nu markedets smarteste to-vejs kommunikationssystem, alt sammen samlet i en enhed. En enkelt rød klips indikerer, at du er taleren. ListenTALK er beskrevet som den smarteste mobile to-vejs kommunikations system. Det er samlet i en enkelt enhed som hedder ListenTALK One. Enheden er super let at konfigurere og tager under et minut. Derfor er du hurtigt parat til at påbegynde samtaler med andre. Der kan tilkobles adskillige headsets og tilsluttes flere mikrofoner. Der er 3 kommunikations indstillinger samt 'proprietary encryption technology'. Med ListenTALK får du fleksibilitet og sikkerhed i din to-vejs kommunikationssystem. Særlige målgrupper er guider, trænings personale i fitness centre, translatører, hørehæmmede, virksomhedsguider og mange andre med behov for sikker og stabil kommunikation.

LISTEN LKR-11-E0 | Listen LKR11 | ListenTALK Receiver Pro.

506-00047
Let betjent TourGuide modtager med LCD Display. Enheden har ligeledes NFC -dette gør det muligt hurtigt at skifte fra én gruppe til en anden, blot ved at placere den mod leder.enden. Leveres med genopladeligt Lion batteri, bærehalsstrop og øresnegl.

LISTEN LKR-12 | ListenTALK Receiver Basic.

506-00048
The LKR-12 ListenTALK Receiver Basic is a one-way device designed for those participants that only need to listen to ListenTALK group conversations.
Filters
Sort
display