Modero S G4 Resistive

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

10.1" Modero S Wall Landscape Mount Touch Panel 1280x800 touch panel res

841-00040
MSD-1001 10" / Modero S-serien Wall mount Touch Panel har en alsidig, men alligevel overkommelig kontrolflade,der er velegnet til planlægning og rumregulering.Med et stort udvalg af monteringsmuligheder, kan MSD-1001 placeres på en flad overflade (herunder glas)inde i eller udenfor et mødelokale eller klasseværelse, og den indbyggede 'Room availability" bar lyser grønteller rødt afhængigt af om lokalet i øjeblikket er booket. Vigtige funktioner omfatter en strålende24-bit farvedybde, PoE-forbindelse, video streaming, og VoIP support.

4.3" Modero S Tabletop Touch Panel features 480x272 touch panel resolution

841-00039
MST-431 Modero S-serien Tabletop Touch Panel er en kontrolflade til styring af en bred vifte afdigitale og analoge enheder i mødelokaler, undervisningslokaler og andre typer af rum.MST-431 har et slankt design, med et robust plasthus. Vigtige funktioner omfatter en strålende 24-bits farvedybde, PoE-forbindelse, video streaming, og VoIP understøttelse. MST-431 er ideelt til små og mellemstore mødelokaler på et stramt budget, samt mindre rum eller huddle spaces,der kræver et mere fleksibelt og kraftfuldt kontrol interface end et tastatur eller ControlPad.Det kan også fungere som ekstra kontrolpanel i et stort mødelokale eller auditorium.

AMX MSA STMK 07 | Secure Table Mount Kit for the 7” Modero S Series Tabletop Touch Panel

841-00109
MSD-701 7" / Modero S-serien Tabletop Touch Panel er en kontrolflade til styring af en bred vifte af  ,digitale og analoge enheder i mødelokaler, undervisningslokaler og andre typer af rum.  ,MST-701 har et slankt design, og et robust plasthus.  , Vigtige funktioner omfatter en strålende 24-farvedybde, PoE-forbindelse, video streaming, og VoIP understøttelse. MST-701 er ideelt til små og mellemstore mødelokaler på et stramt budget, samt mindre rum eller huddle spaces,  ,der kræver et mere fleksibelt og kraftfuldt kontrol interface end et tastatur eller ControlPad.  ,Det kan også fungere som ekstra kontrolpanel i et stort mødelokale eller auditorium.
Filters
Sort
display