Nyt fra ISE 2024

Nyt fra ISE 2024

BSS har lanceret Soundweb OMNI, næste generations Soundweb! Først ude er processorerne 512p og 256p (512x512 og 256x256 kanaler Dante @ 96 kHz), som tilbyder massiv DSP-kraft, redundante PSU- og netværksporte, integreret 128ch Media Player samt op til 160 AEC-kanaler og 64 VoIP-linjer. Udover de velkendte Logic-funktioner har vi også en Scripting Engine med AMX MUSE-teknologi, som bl.a. giver support til integration med eksisterende BSS Soundweb London, Contrio-paneler eller Crown DCi-forstærkere, udover integration med tredjepartsenheder.

BSS lancerer også I/O-expanderne 32e og 16e (8x8x8 I/O & 24 GPIO hhv. 4x4x4 I/O & 12 GPIO), hvor hver audio I/O-port kan konfigureres enten som analog eller stereo AES3 digital. Desuden er visse audio I/O-porte og alle GPIO-porte retningskonfigurérbare som enten indgange eller udgange. Derudover finder vi Studio-grade Mic-Preamps og Hi-Res AD/DA.

Samtidig lanceres software-suiten AVX, som integrerer AVX Architect med AVX Control. AVX Architect håndterer et ubegrænset antal enheder på skærmen/workspace og bruges til systemdiagram, konfiguration af enhederne og tilpasning af UI-design. AVX Control er en cross-platform app (Windows, iOS, Android & AMX Varia-persona), hvor brugeren får adgang til nævnte tilpassede UI-paneler.

Booth: 3F300

LÆS MERE HER
JBL har lanceret Venue Synthesis – en gratis applikation for 3D-akustiksimulering af JBL Performance Audio-højttalere. Venue Synthesis har tre tilstande:

  • Venue: Design et rum fra bunden eller generér ved at importere 2D/3D-tegninger.
  • Acoustics: Konfigurér og finjustér højttalermodeller, position, vinkler, DSP, forstærkerindstillinger og andre parametre, og få dette hurtigt visualiseret i høj opløsning. Systemet visualiserer også akustisk forsinkelse med værktøjer til optimering.
  • Mechanics: Finjustér mekaniske indstillinger for at sikre en sikker og tryg ophængning, generere ophængningsmanualer og eksportere data til JBL ArrayLink. 

Booth: 3F300

LÆS MERE HER
AMX har haft live-demonstrationer af MUSE Automator. Dette er en tilpasset version af den velkendte Node-RED-platform, der muliggør avanceret programmering uden brug af nogen form for kodningssprog. LÆS MERE HER.

AMX har lanceret SVSI N3300-serien. Dette er en serie encoders og decoders til streaming via Dante AV-H eller H.26x. I sidstnævnte tilstand sendes der samtidig i 4K60 og 1080p for at give den bedste videokvalitet lokalt og laveste båndbredde til fjernvisning eller optagelse. LÆS MERE HER.

Derudover har de introduceret nye USB-C-moduler i Hydraport-serien, inklusive en overgang fra USB-C til HDMI. LÆS MERE HER.

Booth: 3F300
TiGHT AV har lanceret tre nye produkter under årets messe:

  • T-Network Series - en banebrydende serie AVoIP-encoders og decoders, der bygger på Dante AV-A. Blandt funktionerne kan nævnes avanceret routing for lyd/video/USB/kontrol, videovægdesign og PoE+ pass-through.
  • USB-SW21 - en værtsswitch, der lader to computere skifte mellem at have kontrol over USB-enheder i et rum, såsom kamera, mikrofoner, højttalere, skærme osv. En genial løsning til ethvert BYOM-rum!
  • SPK1-C880T-WH - en omkostningseffektiv loftmonteret installationshøjttaler med indbygget transformer til både lavohm og 70V/100V drift. Højttaleren har ydeevne, der gør den velegnet til både tale og baggrundsmusik.

Booth: CS346

LÆS MERE HER
Televic D-Cerno er et pålideligt og enkelt konferencesystem til mødelokaler og konferencesale. Nu har de lanceret D-Cerno AE - en ny 19’’ rackmonterbar centralenhed med 2 x USB-C (lyd og multikanals optagelse), LAN-port med tilslutning til webserver, kamerakontrolprotokol og AES67!

Booth: 3F150

LÆS MERE HER
Den taiwanske kvalitetsproducent Lumens har lanceret to nye kameraer. TR60A er en model med integreret mikrofon-array for at lokalisere lydkilden med henblik på voice-tracking. Kameraet har også en dobbelt 4K-linse til motion-tracking. TR70 er en model til long-range motion-tracking op til 30 meter, ideel til brug i store auditorier.

Lumens har også lanceret en serie AVoIP-encoders og decoders, herunder en variant med Dante AV-H, der giver dig mulighed for at sende en referencekanal til en Yamaha- eller Sennheiser-loftmikrofon til AEC (automatisk ekkofjernelse).

Booth: 3B500

LÆS MERE HER

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display