Nyt website hos LydRommet

Nyt website hos LydRommet


Velkommen til det nye lydrommet.dk som vi håber, at du tager godt imod! Vi har i de seneste par uger arbejdet på højtryk for at komme i mål med vores nye webløsning. Den nye løsning er frem for alt hurtigere og giver flere nye funktionaliteter som vi pt. arbejder med.

Vi vil i de kommende uger løbende foretage opdateringer (primært tekst og billedopdateringer). Det er et stort arbejde og vi gør alt for at sikre, at vores kunder kan foretage webbestillinger så let som muligt. 


Vedr. bestillinger på vores website:Alle kunder som tidligere har haft en bruger profil på vores tidligere website, skal klikke på ’glemt password’ første gang der logges ind. Det samme gælder registrerede kunder som ikke tidligere har haft en brugerprofil.

Ordrehistorik før oktober 2020 vil desværre ikke fremgå når du er logget ind. Dette er en konsekvens af, at vi udover ny webplatform også har skiftet økonomisystem. Har du behov for disse ordrebekræftelser så send gerne en mail til info@lydrommet.dk – så sørger vi for at sende dem til dig.

Hvis du undervejs i din bestilling støder på forhindringer af nogen art, så kontakt os gerne på info@lydrommet.dk.
Filters
Sort
display