Om Septon

Septon er specialister inden for lyd, AV, kontrol, teleslynger, installation, live touring og broadcast. Vores kompetencer spænder bredt og du kan altid forvente at få en ærlig og grundig vejledning til dit næste projekt. 

God lyd er et af Septons grundlæggende værdier, og noget vi stræber efter at levere uanset applikation. Teknologien som vores producenter repræsenterer er i en rivende udvikling, og har som mål at give den ultimative lydoplevelse. Vores opgave er at samle disse produkter på en sådan måde, at de skal passe til de kvalitetskrav, kunderne måtte have – samtidig med, at der er en sund økonomi i investeringerne. Et samarbejde med Septon er derfor lig med:
Vi repræsenterer kun brands af høj kvalitet til det professionelle marked. Du kan se en oversigt over de forskellige mærker her.

Alle medarbejdere i afdelingen for salg, service, projekt og lager er aktive teknikere, med en samlet erfaring på mere end 250 år. Chancerne er derfor store for, at vi kan hjælpe dig med hvad du har brug for, uanset om det er mindre mikrofoner, specieldesignede kabler eller tunge systemløsninger. Vores spidskompetence findes i fagområderne PA / Live touring, studio, broadcast, installation og forhandler relaterede produkter. Vi kan desuden hjælpe med alt fra forberedende tegninger(AutoCAD) til rack, kabel og paneler, til installation og dokumentation. Vores service afdeling kan, med stor viden og ressourcer, reparere stort set alle produkter, der føres af Septon. 

Septons ressourcer udgør tilsammen et kompetencecenter for lydteknik i Danmark. Vi tilbyder regelmæssigt kurser og foredrag på forskellige tekniske niveauer som vi løbende opdaterer. Hvis du vil orienteres om vores kurser, så tilmeld dig vores nyhedsbrevet her.

I 2017 åbnede vi vores nye demolokale. Nu kan vi derfor tilbyde at vise og afprøve en bred pallette af vores produktsammensætning for vores kunder. 

I juni 2018 blev vi opkøbt af Septon Electronic AB. Dette har styrket Septons aktiviteter indenfor professionelle AV-produkter i Norge og Danmark. Tilsammen er vi nu blevet en pan-skandinavisk ledende aktør med ressourcer til at fortsætte med at udvikle udbuddet af produkter og tjenester inden AV-teknik og lysprodukter. Hertil med øget IT-integration som skaber nye muligheder for os til at tilbyde interessante systemløsninger til vores kunder. Herunder højttalere, mikrofoner, mixere, netværk over IP, teleslyngeløsninger etc. Som skandinavisk aktør deler vi ressourcer og kompetencer på tværs af landegrænserne og fortager fælles indkøb til favorable priser. 

Filters
Sort
display