Kampagne: Sennheiser TCC2 og TCCM

Kampagne: Sennheiser TCC2 og TCCM
I et klasseværelse eller mødelokale kan alle være talere. For at sikre en god taleforståelighed i forbindelse med videokonferencer og universelt design er det derfor nødvendigt med et mikrofonsystem, der dækker hele lokalet. Sennheiser TeamConnect løser dette med en enkelt enhed.

Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) har 28 indbyggede mikrofoner og er velegnet til rum op til 80 m2. Du kan nemt opsætte prioritetszoner og døde zoner, for at skræddersy systemet til rummet. Med beamforming-teknologi og avancerede lydbehandlingsfunktioner såsom adaptiv støjreduktion og automatisk ekkoannullering giver TCC2 en optimal lydoplevelse for deltagerne.

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium (TCCM) blev lanceret under dette års ISE, og er en "light variant" af TCC2. Med 15 indbyggede mikrofoner er den velegnet til rum op til 40 m2. Anden funktionalitet ligner.

Modellerne fås i hvid og sort finish, med standard lydudgang på både analog og Dante. Strømforsyning er via PoE. TCC2 kan monteres frithængende eller i et 60x60 systemloft, mens TCCM kommer i varianter til overflade- og planmontage.

Vi købte et større antal enheder ind før Sennheisers prisstigning i oktober, som vi nu sælger til kampagnepris! Log ind eller ring til os på 87 36 20 70.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display