Soundcraft Notepad

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Soundcraft Notepad 12FX mikser m. effekter

860-00005
KOMPAKT MIKSER MED PROFESSIONELLE PREAMPS, EFFEKTER OG USB. Med indbygget USB Audio interface så har man et professionelt produkt til både scenen og studiet. Soundcraft Notepad-12FX har Soundcrafts velkendte mikrofon preamps, som giver den klare lyd og masser af headroom, hvilket er perfekt i situationen hvor vokalen er i centrum. Notepad-12FX har to ”direct inputs” til bas eller guitar, samt en 3-bånds EQ plus 2 stereo kanaler til line-level udstyr. Soundcraft Notepad-12FX har alt hvad du behøver i en kompakt mikser i lommestørrelse.

Soundcraft Notepad 5 mikser

860-00003
Soundcraft's Notepad-5 leverer den kvalitet og overskuelighed som man forventer af et kompakt lommestørrelse product. Med indbygget USB Audio interface så har man et professionelt produkt til både scenen og studiet. Soundcraft Notepad-5 har indbygget Soundcrafts velkendte mikrofon preamp som giver den klare lyd og masser af headroom, hvilket er perfekt i situationen hvor vokalen er i centrum. Notepad-5 har en ”direct input” til bas eller guitar, samt et 2-bånds EQ plus 2 stereo kanaler til line-level udstyr. Soundcraft Notepad-5 har alt hvad du behøver ved en kompakt lommestørrelse mikser.

Soundcraft Notepad 8FX mikser m. effekter

860-00004
KOMPAKT MIKSER MED PROFESSIONEL PREAMP Soundcraft's Notepad-8FX leverer den kvalitet og overskuelighed som man forventer af et kompakt lommestørrelse product. Med indbygget USB Audio interface så har man et professionelt produkt til både scenen og studiet. Soundcraft Notepad-8FX har indbygget Soundcrafts velkendte mikrofon preamp som giver den klare lyd og masser af headroom, hvilket er perfekt i situationen hvor vokalen er i centrum. Notepad-8FX har en ”direct input” til bas eller guitar, samt en 3-bånds EQ plus 2 stereo kanaler til line-level udstyr. Soundcraft Notepad-8FX har alt hvad du behøver med en kompakt mixer i lommestørrelse.
Filters
Sort
display