TiGHT AV MSW-H614A-HDBT

TiGHT AV MSW-H614A-HDBT
MSW-H614A-HDBT fra TiGHT AV er en state-of-the-art matrix switcher med 6x4+2 18G HDMI 2.0. Den har to HDBaseT-indgange og fire HDMI-indgange med understøttelse af HDCP 2.3/1.x og kan håndtere opløsninger op til 4K60 4:4:4. Matrixen kan transmittere 4K60-video op til 40 meter og 1080p-video op til 70 meter over HDbaseT på et CAT6A-kabel. Dette gør den ideel til installationer, hvor afstanden mellem kilder og skærme er længere end normal kabling tillader.

Med fire HDMI 2.0-udgange og to spejlede HDBaseT-udgange, der understøtter 24V Power over Cable (PoC), er det muligt for kompatible TiGHT AV HDBaseT-modtagere at trække strøm fra matrixen via CAT6A-kablet (EXT-H211L2-SRX-HDBT og EXT-H101L2-RX-HDBT).

En 6x4 lydmatrix med de-embedding giver dig individuel kontrol over lydstyrke, mute og også forsinkelse pr. analog lydoutput. Derudover tilbyder enheden omfattende EDID-håndtering og avanceret HDCP-håndtering for at sikre maksimal funktionalitet med forskellige videokilder og skærme. Adskillige kontrolmuligheder er tilgængelige, såsom frontpanel, IR-fjernbetjening, RS232-kommandoer, WEB UI og TCP/IP-kommandoer.

TiGHT AV MSW-H614A-HDBT er en moderne kvalitetsløsning til alle multi-kilde installationer såsom auditorier, klasseværelser, lobbyer, mødelokaler og mere. Vi forventer at modtage den første levering i begyndelsen af november. Kontakt paul@septon.dk for mere information.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display