Vis som Gitter Liste
Sorter efter

JBL VTX A12 Array frame

802-04202
VTX A12 AF er en letvægts ramme til ophæng af VTX A12 serien. Rammen er designet til at kunne hænge på forskellige måde , single-point, front-to-back eller side-by-side ved hjælp af VTX A12 AF EB Extension Bar. Extension bar’en er kompatibel med 5/8” kæder og kan opbevares ovenpå hovedrammen under transport. Extension bar’en kan forlænges ud fra front eller bagside af rammen for at kunne bruge up-tilt og down-tilt option og har 3 tilkoblingspunkter. Der medfølger 1 stk. VTX A12 AF EB Extension Bar og det er muligt at tilkøbe yderligere, hvis man vil hænge systemet i en side-by-side opsætning.

JBL VTX A12 Cover til 4 stk A12 på Vertical transporter

802-04402
JBL VTX A12 VT CVR. Betrækket er udført i et slidstærk kraftigt materiale som passer til et system af 4 højttalere monteret på transport vogne – Vertical transporter. Betrækket er forsynet med 2 industri lynlåse, samt en åbning til input panelet, så man kan teste systemet uden at skulle tage betrækket af. Betrækket er forsynet med en klar plastik lomme til fragt dokumenter. Når betrækket ikke er i brug, kan det nemt foldes sammen og opbevares i transporter vognen.

JBL VTX A12 Vertical transporter for 4 A12 kabinetter

802-04302
JBL VTX A12 VT – Vertical transporter er en letvægtsvogn til vertikal opbevaring af 4 stk. VTX A12 højttalere. Vognen er udført i aluminium og stål og har dimensionen 1143 mm bred og 610 mm høj. Vognen har 2 tilkoblingspunkter på hver side, så det er muligt nemt og hurtigt at ”ground stacke” uden at fjerne højttalerne fra vognen.
Filters
Sort
display