banner
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

LISTEN LA-166 |LISTEN TALK Neck loop

506-00126
LA-166 er en hals teleslynge til brugere med høreapparat. Halsslyngen tilkobles enheden og bæres rundt om halsen. Dermed er det muligt for høreapparat brugere at få lyden direkte ind i høreapparatet.

LISTEN LA-436 | 2 mini jack hun til 1 mini jack han

506-00025
Kabel ”splitter” headset jack stikket til et eksternt mikrofon input og et hovedtelefon output.

LISTEN LA-444 | ListenTALK beskyttelses sleeve

506-00029
Sort silikone cover til Listen TALK enhederne. Coveret er forsynet med bælteklemme og der medfølger 1 lederklips. Coveret beskytter enheden, hvis man skulle tabe enheden og sikre dermed en længere levetid.

LISTEN LA-451 |Listen TALK Headset 1 (Et-øre headset m/Boom Mikrofon)

506-00152
Listen LA-451 er et headset med påmonteret mikrofon arm. Den er udført i letvægts materiale, som gør at den er behagelig at have på i lang tid af gangen. Mikrofonen gengiver klart og tydeligt tale. LA-451 er bedst til applikationer, hvor støjniveauet er lavt eller moderat.

LISTEN LA-452 |Listen LA452 Headset 2 (Et-Øre headset m. bøjle og boom Mikrofon)

506-00151
Listen LA-452 er et headset med påmonteret mikrofon arm og bøjle til fastholdelse på hovedet. Den er udført i letvægts materiale, som gør at den er behagelig at have på i lang tid af gangen. Mikrofonen gengiver klart og tydeligt tale. LA-452 er bedst til applikationer, hvor støjniveauet er lavt eller moderat.

LISTEN LA-453 |Listen LA453 | headset, hovedtelefon med mikrofon

506-00150
Listen LA-453 er et headsetmed to ørekopper og påmonteret mikrofon arm og bøjle til fastholdelse på hovedet. Den er udført i letvægts materiale, som gør at den er behagelig at have på i lang tid af gangen. Mikrofonen gengiver klart og tydeligt tale. LA-453 er bedst til applikationer, hvor støjniveauet er lavt eller moderat.

LISTEN LA-454 |Listen TALK Headset 4 (Over Ears Dual w/Boom Mic)

506-00149
Listen LA-454 er et headset med to ørekopper og påmonteret mikrofon arm og bøjle til fastholdelse på hovedet. Den er udført i et materiale, som gør at den er behagelig at have på i lang tid af gangen, samtidigt med at den lukker udefrakommende støj ude. Mikrofonen gengiver klart og tydeligt tale. LA-454 er bedst til applikationer, hvor støjniveauet er moderat eller højt.

LISTEN LA-455 |Listen TALK Headset 5 (To-Øre industrielt headset m./boom mikrofon)

506-00148
Listen LA-455 er et headset med to ørekopper og påmonteret mikrofon arm og bøjle til fastholdelse på hovedet. Den er udført i et kraftigt materiale, som gør at den er behagelig at have på i lang tid af gangen, samtidigt med at den lukker udefrakommende støj ude. Headsettet har et bånd over hovedet, så det er muligt at bære hjelm. Ørepuderne er i et materiale, der gør det muligt at tørre dem af med en let fugtet klud. Mikrofonen gengiver klart og tydeligt tale. LA-455 er bedst til applikationer, hvor støjniveauet er moderat eller højt.

LISTEN LA-480-03 |Listen LA480 | ladestation for 16 stk LK1

506-00147
ListenTalk Docking station er en multi funktionel docking station, da den både bruges til opladning, parring af grupper, opbevaring og konfigurering. Stationen er designet til at kunne holde 16 enheder med tydelig markering med rød, hvor lederenheden skal placeres. Derudover er der mulighed for opbevaring af lederklips langs siden, identifikationskort i ladehullerne, samt headsets på bøjle (bøjlen er tilkøb). Docking stationen er forsynet med to knapper. En parringsknap, som anvendes når der skal dannes grupper og en ”i” knap, som er en status knap. Læs mere om brugen af denne i brugervejledningen. Docking stationen kan monteres på en væg, placeres i en skuffe eller stilles på bordet. Hvert slot har en magnetlås som fastholder enheden og sikrer opladning hver gang.  ,  , Tilkoble en Windows PC til lade stationen eller kufferten med et USB kabel. Download og installér ListenTALK software fra www.listentech.com/support/software.   , For detaljer om software programmet brug Help filen.

LISTEN LA-481-03 |Listen LA481 | ladekuffert for 16 stk LK1

506-00146
ListenTalk Docking kuffert er en multi funktionel docking kuffert, som både kan bruges til opladning, parring af grupper, opbevaring og konfigurering. Kufferten er udført i et slidstærkt materiale og er inddelt i flere praktiske rum, som kan bruges til opbevaring af kabler, headsets osv. Derudover er kufferten udstyret med en ladestation. Der medfølger en bærestrop til kufferten. Ladestationen er designet til at kunne holde 16 enheder med tydelig markering med rød, hvor lederenheden skal placeres. Derudover er der mulighed for opbevaring af lederklips langs siden, identifikationskort i ladehullerne, samt headsets på bøjle (bøjlen er tilkøb). Ladestationen er forsynet med to knapper. En parringsknap, som anvendes når der skal dannes grupper og en ”i” knap, som er en status knap. Læs mere om brugen af denne i brugervejledningen. Hvert slot har en magnetlås som fastholder enheden og sikrer opladning hver gang.  ,  , Tilkoble en Windows PC til lade stationen eller kufferten med et USB kabel. Download og installér ListenTALK software fra   , www.listentech.com/support/software.   , For detaljer om software programmet brug Help filen.

LISTEN LA-482-03 |Listen TALK LA-482 bordlader for 4 enheder

506-00145
ListenTalk Docking station er en multi funktionel docking station, da den både bruges til opladning, parring af grupper, opbevaring og konfigurering. Stationen er designet til at kunne holde 4 enheder med tydelig markering med rød, hvor lederenheden skal placeres. Derudover er der mulighed for opbevaring af lederklips langs siden, identifikationskort i ladehullerne, samt headsets på bøjle (bøjlen er tilkøb). Docking stationen er forsynet med to knapper. En parringsknap, som anvendes når der skal dannes grupper og en ”i” knap, som er en status knap. Læs mere om brugen af denne i brugervejledningen. Docking stationen kan monteres på en væg, placeres i en skuffe eller stilles på bordet. Hvert slot har en magnetlås som fastholder enheden og sikrer opladning hver gang.  ,  , Tilkoble en Windows PC til lade stationen eller kufferten med et USB kabel. Download og installér ListenTALK software.
Filters
Sort
display